Úvod

Moji milí čtenáři,

Musím se OMLUVIT všem, kdo náhodou zrovna čtete 1.díl Víly Hortenzinky.
Budu muset téměř všechny kapitoly smazat a ponechat jen část textu – čili takovou “ochutnávku”. Mám to totiž ve smlouvě s nakladatelstvím, které si chrání svá práva. Což je vlastně pochopitelné.
Jen se k tomu kvůli Vám všem čtenářům – hlavně kvůli dětem – nemohu odhodlat.
Knížka o Víle Hortenzince je již praktická HOTOVÁ A BUDE SE PRODÁVAT POD NOVÝM NÁZVEM SAMUEL A HORTENZINKA, PŘÍHODY A DOBRODRUŽSTVÍ SKŘÍTKŮ A ZVÍŘÁTEK.
MĚLA BY VYJÍT 29.5.2017, což je zrovna pondělí. Ten den by mělo být mé mamince zrovna 80 let a já pevně doufám, že se vydání mé úplně 1.napsané knížky dožije…
Knížka pro ni bude vlastně největším dárkem… 🙂
Tak nám držte palečky i pěsti…

Přeji Vám všem pěkné JARO 🙂

Vaše autorka Yvon

PS. Jinak se podařilo, že knížka vyjde i s mými fotkami zvířátek a přírody. Bude doplněna ještě o nádherné, ale opravdu nádherné ilustrace akademické malířky Dáši Ježkové. Tak myslím, že se máte na co těšit… :-):-) 🙂

ZAČÁTEK KNIHY – ÚVOD

dsc_1048

Uprostřed velké zahrady stojí na krásném prosluněném místě malý dřevěný srub. To kouzelné místo není daleko od velkého města. Vzduch je tu krásně čistý. Díky tomu zde žijí některá zvířátka, která dnes nemůžeme jen tak vidět. Ještě před pár lety tady býval smrkový les. Dnes to tu vypadá ale úplně jinak.

Místo lesa tu během let vznikla zahrada s mnoha květinami, okrasnými keři a nízkými stromy. Všude okolo je však ještě divoká a neporušená příroda.

DSC_9812

Na té zahradě se dějí moc zvláštní a tajuplné věci. Malá víla Hortenzinka tu se svými přáteli prožívá různá méně i více napínavá dobrodružství. Společně pořádají závody a sportují.

Veselí se na večerní slavnosti a prožívají dramatický noční výlet. Vznikají tu nová přátelství i láska.

Jaká nebezpečí tu na ně číhají? Kdo musí čelit intrikám? Dokáže malá víla opravdu kouzlit? Jak se stalo, že byl smrkový les pokácen a proč?

Pozorně čtěte nebo poslouchejte, pohádkový příběh právě začíná…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..