Mládí

Na této fotce je mi 22 a je focena v Peci pod Sněžkou. Užíváme si každodenní túry s mým budoucím manželem Ing. Milanem Krčkem. Tehdy jsem byla naposledy na Sněžce a netušila, jak OSUD zamíchá s kartami mého života. Jinak stavení za mnou je chata od VŠCHT, kde tou dobou pracuji jako laborantka na potravinářské katedře.
Fotka z mé 2.svatby – je mi 34let, jsem velmi šťastná – vzala jsem si moji dlouholetou lásku Roberta, cizince, kterého jsem potkala kdysi dávno na pláži a byla z toho láska na celý život. Po letech přijel “princ na bílém koni” a vzal si svoji rozvedenou dávnou lásku…i s dítětem. Zatím se dorozumíváme pouze anglicky, občas proložím německým slovem. Brzy se ale manžel kvůli Evince začíná učit česky. Dnes mluvíme pouze česky, ale bezvadné bylo, že když jsme nechtěli, aby nám děti rozuměly, přešli jsme do angličtiny. Ano, tehdy jsem ještě věřila a doufala, že budeme žít všichni společně v Praze. To jsem ovšem netušila, že láska či spíše VÁŠEŇ mého muže k HORÁM je daleko, daleko silnější…Život se zdál být zalit růžovými barvami. Anebo jsem já nosila růžové brýle??? Dnes už se tomu jen směju…Hahaha.
Zde je mi 19let, chodím na SZŠ Alšovo nábřeží – tedy tzv. Alšák a bude ze mě farmaceutická laborantka. Chodím do lékárny na brigádu – lékárna 11 – dole na Václaváku a 169 na Červeném vrchu. Foto od Káji Rašína, mého tehdejšího přítele a nyní dlouholetého kamaráda. S Karlem jsem se po 3letech rozešla, ale zůstali jsme ve spojení jako kámoši. On byl a stále je vynikající fotograf. V Praze pak dělal 27let diskžokeje. Již tenkrát psal moc hezké a často i velmi vtipné povídky a píše je dodnes. Pokud jste zvědaví, dají se koupit jako CD či MP3 na Kosmasu pod jménem Karel Rašín. Jinak se Karel věnuje všemu okolo UFO a založil tzv. Exopolitiku. Díky němu jsem začala více fotit a dostala jsem se k poslechu nádherné rockové hudby, kterou miluji dodnes. Díky, Kájo!
Haha, tady se musím už smát…Fotka ještě před endoprotézou a hlavně před úrazem, takže je mi 37let. Vytáhla jsem rodinu – tedy mého 2.manžela Roberta, dceru Evinku a malou Denisku mezi skály u Příhraz – jdeme na Drábské světničky. Robert má Denču za krkem, což se mu vymstilo, jelikož ho dítko “zalilo močí za krk”. Denisce může být asi 1,5 roku, Evince je tedy 9let. Je nádherné léto a jsem šťastná. Jsem totiž mezi svými milovanými skálami. A s lidmi, které miluji nejvíc. Co víc si přát?
Můj manžel HORAL, tedy pardón – Robert – ve svém přirozeném živlu – na horách, i když jen českých. A moje – naše dcera Evinka. Odhaduji že to bylo na Medvědíně, čili ve Špindlerově Mlýně, kam jsme jezdili, dokud jsem byla schopná vyjet nahoru lanovkou. Evča drandí v 8letech s taťkou na červené i na Pláních a lyžování ji moc baví. Miminko Denisku doma hlídají moji rodiče, abych se prý zotavila po náročném těhotenství, které jsem musela částečně proležet. OSUD je mi zatím stále příznivý. Ale už se potají chechtá…
Tady je mi za 2 týdny 54let, jsme na dovolené na Vysočině s manželem, Deniskou, jejím přítelem Pavlem a s naší pejsinkou Ginou, bílou chlupatou kuličkou. Denisce je už 18 a půl. OSUD si pro mě chystá nové překvapení – brzy začnu psát svou 1.knížku pro děti – Samuel a Hortenzinka. Splní se mi tak jeden obrovský dětský sen – stanu se spisovatelkou knížek pro děti. Děti mám moc ráda a dokonce si myslím, že jsem dobrý psycholog a jsem schopna porozumět dětské dušičce. Nemůžu se dočkat, až budu mít v rodině zase malé děti – tentokrát vnoučátka. Jenže moje starší dcera Eva se nikam nežene – po vystudování VŠ si zatím užívá cestování, buduje karieru a vnoučátka jsou v nedohlednu.
Vánoce ještě v našem 1.bytě v Hostivaři – odhaduji, že Evince může být 16 a Denisce 8 let. Určitě je Štědrý den dopoledne a Deniska přeje sestře Evince k svátku. Vánoce s pohádkami, bruslením na rybníčku v Hostivaři, mnoho druhů cukroví, hodně lásky, pod stromečkem od Ježíška vždy krásné knížky, návštěvy mých rodičů i přátel. A to krásné dětské rozechvění, co asi Ježíšek pod stromeček uchystal… Ano, to byly naše nádherné Vánoce. Jak ráda na ně vzpomínám. Naštěstí mám spoustu fotek i videí jako památku na tyto krásné dny.
Náš malý andílek Deniska téměř 3 roky – má na sobě moje 2 spodničky od šatů z tanečních a křídla jsme ji vyrobily spolu s Evičkou. Foceno někdy po Mikuláši, jelikož si hraje na anděla. Foceno ještě v našem 1.bytě v Hostivaři. Při pohledu na andílka by člověk nevěřil, že jednou PŘIJDE KRUTÁ PUBERTA…Ta naštěstí šťastně odešla…Dnes je Deniska skvělou maminkou dvou malých kluků, je to naše IT specialistka a velká čtenářka. 🙂